Alfa Romeo Logo

Модели

Специјални услови за финансирање

 

Alfa Romeo Stelvio & Giulia

Ги посакуваш силно? Кредит или лизинг- Одлучи ти!

Нудиме различни можности за финансирање:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:

– Со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– Без одложено плаќање на првата рата:

    минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–Лизинг на 3 годишни рати

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

– 0% учество

– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог

– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор

– Максимум рок од 5 години

– 1% провизија за исплата

– 100% контролирани средства

Ви треба информација? Разговарајте со нас