4C

 Alfa Romeo Makedonija

4C

ДИЗАЈН И УДОБНОСТ

Перформансите никогаш не биле волку атрактивни.

ОТКРИЈТЕ arrow

МОТОРИ

Брзи, моќни и надградени. Во рамките на автомобилот 4C, комбинирани се напредни материјали во склоп на иновативниот процес и вредности на  Alfa Romeo, кои создадоа еден вистински фокус на ефикасноста.

ОТКРИЈТЕ arrow

ДОПОЛНИТЕЛНИ опрема

Влегувањето во Alfa Romeo 4C значи влегување во светот на мото-спортот.
4C го елиминира сето она што е проценето како непотребно и го задржува само основното, сè во функција на супериорни возачки перформанси.

ОТКРИЈТЕ arrow

ТЕХНОЛОГИЈА

Можете да го промените карактерот на Вашиот 4C со еден единствен допир на прстот: послушен и внимателен (All weather ), спортски балансиран (Natural ) или брз и агресивен (Dynamic ).Во рамките на Alfa Romeo 4C, системот е темелно ревидиран во насока да одговори на потребите на еден супер-автомобил со високи перформанси.

ОТКРИЈТЕ arrow