Alfa Romeo Q4 All-Wheel Drive - Alfa Romeo Makedonija


Alfa Romeo Q4 All-Wheel Drive

ЛИЗИНГ
3 ГОДИШНИ РАТИ
0% КАМАТА
ПОПУСТ ДО 15%

ПОБАРАЈ ПОНУДА

 Alfa Romeo Makedonija


Alfa Romeo Q4 All-Wheel Drive

ЛИЗИНГ
3 ГОДИШНИ РАТИ
0% КАМАТА
ПОПУСТ ДО 15%

ПОБАРАЈ ПОНУДА

УЖИВАЈТЕ ВО ВОЗЕЊЕТО НАСЕКАДЕ

Светска класа на безбедност со премиум перформанси за уникатно возачко искуство.

1200x617_Landing_Combo_boxCentrale

СУПЕРИОРНО ВОЗЕЊЕ БЕЗ КОМПРОМИСИ

Моќните алуминиумски мотори кои достигнуваат забрзување најдобро во својата класа и погонскиот систем Q4 All-Wheel Drive на сите тркала обезбедуваат уникатна и супериорна динамика на возење без компромиси.

МАКСИМАЛНИ ПЕРФОРМАНСИ НА ВОЗИЛОТО

Погонскиот систем Q4 AWD на сите тркала на Alfa Romeo е дизајниран да овозможи навремено управување со перформансите и совршен баланс на тежината од 50/50. Системот Q4 континуирано ги следи и ги забележува условите на патот и стилот на возење, со цел да овозможи идеална распределба на вртежниот момент меѓу оските. Благодарение на својата единствена технологија, овој систем гарантира ефикасност и безбедност при секое возење.

НАЈДОБРИ ВО КЛАСАТА

Доминираат на патиштата со дистрибуцијата на вртежниот момент кој постојано се модулира со висока динамична и екстремна прецизност според ефикасните услови на влечење и команди на возачот: што ги прави да бидат најдобри во класата за контрола на возилото во однос на тракцијата и стабилност при свиоци.

Белата страна на Alfa Romeo
Следете ги Alfa Romeo Giulia и Stelvio Q4 AWD во едно возбудливо патување за да достигнете нови височини. Соочувањето со секаква површина никогаш не било толку возбудливо.