ALFA ROMEO STELVIO

Безвременска убавина за безвременски емоции

НАДВОРЕШНОСТ

ЕДИНСТВЕН ВО СЕКОЈ ДЕТАЉ

Alfa Romeo Stelvio поседува современ изглед со динамични линии и спортски дизајн кој го одразува на духот на марката.

Alfa Romeo Stelvio поседува современ изглед со динамични линии и спортски дизајн кој го одразува на духот на марката.

Предните адаптирачки 3+3 Full-LED Matrix светла гарантираат оптимално осветлување.

Задните светла со црни дотерувања ја изразуваат спортската DNK на Alfa Romeo.

Иконското “Scudetto” во V форма го збогатува спортскиот изглед на Stelvio.

Stelvio Veloce 20” алуминиумски тркала, уште повеќе го истакнуваат неговиот динамичен дизајн.

ВНАТРЕШНОСТ

ПАТ КОН ТВОИТЕ НАЈДЛАБОКИ ЕМОЦИИ

Покрај тоа што нуди супериорна удобност, Alfa Romeo Stelvio се одликува со најсовремена технологија и напредно поврзување што го издигнува задоволството при возење до нови височини.

Инструмент-таблата „Cannocchiale“ од 12.3” може да се конфигурира во 3 распореди: Evolved, модерен и волшебен; Relax, за максимална удобност; Heritage, инспириран од иконските модели на Alfa Romeo.

8.8” Multi-Touch екран со интерактивни виџети.

Централна конзола: премиум дотерувања и корисни оддели за предмети.

Кристално чистиот звук на аудио системот Harman Kardon Premium со 14 звучници создава неверојатна атмосфера.

Фотографиите и податоците не се обврзувачки. Поради технички или комерцијални потреби, го задржуваме правото на измена во било кој момент без претходна најава. За конкретна понуда и детален опис на стандардна и на дополнителна опрема и на техничките карактеристики, ве молиме контактирајте го најблискиот овластен салон на Alfa Romeo.

Ви треба информација? Разговарајте со нас