Giulia

Перформанси во секој детаљ.

BLOCK 2 FULL WIDTH

ВО ПОТРАГА ПО НОВИ ЕМОЦИИ.

Доживејте ја Giulia под 360°.

Откријте ги емоциите кои само Alfa Romeo Giulia може да ви ги понуди: носете слушалки, засилете го звукот и уживајте во комплетно возачко искуство под 360°.

ИКОНА НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ДИЗАЈН

Alfa Romeo ги придвижува емоциите во комбинација со богатата историја и магичниот микс од  state-of-the-art технологија, перформанси инспирирани од брзина и заводнички стил.

НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА

Овој седан со високи перформанси нуди ексклузивни технологии за првокласни динамични перформанси и задоволство при возењето.

ИНОВАТИВЕН И МОЌЕН МОТОР

Alfa Romeo е секогаш пример за иновација во делот на моторите. Преку својата богата историја од 105 години, Alfa Romeo беше првенец во воведување на многу индустрии, и тоа преку иновативни технологии кои придонесуваат кон она што е денес-лидер во делот на перформанси во својата класа.

Ви треба информација? Разговарајте со нас