Giulia

Перформанси во секој детаљ.

СТИЛ

ДА СЕ ОЖИВЕЕ ПЛАМЕНОТ НА ЖЕЛБАТА

Во Alfa Romeo се нарекува “неопходна убавина”. Секој детал на Giulia е извајан во функција на перформансите, да се создаде дизајн со мускулни форми и да се подобри нејзината аеродинамика.

НАДВОРЕШНОСТ

НЕПОГРЕШЛИВО ALFA ROMEO

Новата Giulia е резултат на 106 години посветени на создавање на автомобилски ремек-дела. Надворешноста е еволуцијата на иконски дизајн, во смисол на технологијата и стил.

ВНАТРЕШНОСТ

Кокпитот кај Giulia е дизајниран да го стави возачот во центарот на сите ергономски функционалности. Една невидлива хармонична линија овозможува целосна контрола на инструмент таблата, километражата, менувачот и управувачот.

ОРИГИНАЛНОСТ

ДИЗАЈНИРАНА И ПРОИЗВЕДЕНА ВО ИТАЛИЈА

Италијанскиот пристап кон дизајнот комбинира едноставност, квалитетни материјали и занаетчиска посветеност. Првото нешто што возачот ќе го добие е чувство на првокласност создадена во комбинација на материјали: цврсто дрво, површини од брусен алуминиум, кожа “Pieno Фиоре” и технички штофови. Управувачот кој е покриен со многу тенка кожа има еден детал: копче  “Start”, предизвикувајќи страст за Giulia при секоје патување.

unicita_paginamodello_nuovagiulia1

Ви треба информација? Разговарајте со нас