Giulia

Перформанси во секој детаљ.

РАЗВОЈ НА НОВИ ЕМОЦИИ

Во Giulia се вградени сите најнови технолошки достигнувања за безбедност и поврзување. Секоја команда во кокпитот е достапна и интуитивно поставена. Ова овозможува возачот да го фокусира своето внимание на патот во совршена симбиоза на човек-машина: поврзаноста меѓу возилото и возачот не познава граници.

БЕЗБЕДНОСТ

БЕЗБЕДНОСТ И ЗАДОВОЛСТВО ВО СЕРИЈА

Giulia го комбинира задоволството при возењето со најдобрите безбедносни системи кои овозможуваат интуитивно управување, а ги спречуваат ризиците и опасните ситуации.

Системот за предупредување за судир, системот за панично сопирање , функцијата за препознавање на пешаци, системот за предупредување за напуштање коловозната лента, Cruise Control со ограничувач на брзината се стандард на сите верзии на Giulia.

Овие уреди за безбедност може да се надополнат со системот Blind spot monitoring како и камера за движење на назад со линии како индикатор на насока.

sicurezza

IBS

ПРЕМИЕРАТА НА ГЛОБАЛНИТЕ АВТОМОБИЛСКИ ПАЗАРИ

Интегрираниот систем за сопирање гарантира не само значителна оптимизација на тежината и намалување на вибрациите на ABS-от, туку и сопирање во рекордно мало растојание: 100 до 0 км/ч за 38,5 м.

INFOTAINMENT

Страста е во ваши раце

Giulia поседува најнов инфо-забавен систем кој вклучува 6,5 ” дисплеј во висока резолуција, Bluetooth, USB приклучоци и команди на управувачот.

Интерфејсот човек / машина е овозможен од страна на Rotary Pad интуитивен екран на допир. Како дополнителна опрема, системот нуди екран од 8,8 ” Connect 3D Nav, која вклучува дигитално радио (DAB) и TFT екран во боја од 7″ кај инструмент таблата. Giulia исто така нуди акустична технологија “Sound Theatre”, кој го подобрува задоволството при возењето благодарение на моќта од 10 звучници, вклучувајќи и сабвуфер.

 

infontainment_paginamodello_nuovagiulia

Ви треба информација? Разговарајте со нас