GIULIA

Нова содржина. Зачудувачко задоволство во возењето.

КАРАКТЕРИСТИЧНИ ОДЛИКИ

∙Единствен италијански дизајн
∙Напредни системи за помош во возењето
∙50/50 распределба на тежината- совршена рамнотежа, за бескомпромисна диманика во возењето
∙Alfa Link потпирање-подобрена прецизност, максимален комфор

НАДВОРЕШНОСТ

УБАВИНА ВО ДВИЖЕЊЕ

GIULIA BUSINESS

Bi-Xenon 25 W- предни светла; Седишта обложени со ткаенина; Пакет за ладни предели; Управувач обложен со кожа; Задни паркинг сензори; Автоматски двозонски клима уред; Електрично склопување на ретровизори; 7″ дисплеј во боја на инструмент табла; 8,8 ” радио со екран на допир во боја; Мапа на Европа; Apple Car/Android Auto; DAB; USB и AUX конектори во наслoнот за рака; USB конектор во предниот дел под командите за клима; Адаптивен темпомат’; Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор; Автономно кочење, во случај на опасност ;Предупредување при несакана промена на лента на движење; Брисачи осетливи на интезитет на дожд; TMPS- мониторинг на притисок во пневматици ;Сензор за светлина; Кит за поправка на пневматици

GIULIA SPRINT

Предна ,,V” маска -scudeto во црна боја; Giulia беџ темен;Sprint беџ; Дополнително затементи стакла на задни врати, и задно стакло; Црни шепи на кочници; Седишта обложени во комбинација кожа со ткаенина; Пакет за ладни предели ;Спортски управувач, обложен со кожа ;Перфорирана кожа околу менувач ;Детали од алуминиум во кокпит ;Педали за менувач, на управувач- алуминиум ;Спортски педали – алуминиумски ;Лајсна на влез на врата – светла ;Задни паркинг сензори ;Автоматски двозонски клима уред ;Електрично склопување на ретровизори ;7″ дисплеј во боја на инструмент табла ;8,8 ” радио со екран на допир во боја ;Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 ” ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®) ;Мапа на Европа ;Apple Car/Android Auto ;Безжично полнење за телефон ;DAB ;USB и AUX конектори во наслнот за рака ;USB конектор во предниот дел под командите за клима ;Адаптивен темпомат ;’Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор ;Автономно кочење, во случај на опасност ;Предупредување при несакана промена на лента на движење ;Брисачи осетливи на интезитет на дожд ;TMPS- мониторинг на притисок во пневматици ;Сензор за светлина ;Кит за поправка на пневматици

GIULIA TI

Хром лајсни околу прозори ;Ti беџ во сребрена боја ;Дополнително затементи стакла на задни врати, и задно стакло ;Bi-Xenon 25 W- предни светла ;Седишта обложени со луксузна кожа ;Пакет за ладни предели ;Techno Luxury- управувач, обложен со кожа ;Детали од дрво во кокпит- Сив даб ;Педали за менувач, на управувач- алуминиум ;Спортски педали – алуминиумски ;Кожа на горниот панел од вратите ;Лајсна на влез, на врата – светла ;Амбиентално светло ;Задни паркинг сензори ;Автоматски двозонски клима уред ;40/20/40 поделено задно седишта ;Електрична регулација на возачко спортско седиште во 8 насоки ;Греани прскалки за стакло ;Електрично склопување на ретровизори ;7″ дисплеј во боја на инструмент табла ;8,8 ” радио со екран на допир во боја ;Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 ” ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®) ;Мапа на Европа ;Apple Car/Android Auto ;Безжично полнење за телефон ;DAB ;USB и AUX конектори во наслнот за рака ;USB конектор во предниот дел под командите за клима ;Адаптивен темпомат ;Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор ;Автономно кочење, во случај на опасност ;Предупредување при несакана промена на лента на движење ;Брисачи осетливи на интезитет на дожд ;TMPS- мониторинг на притисок во пневматици ;Сензор за светлина ;Кит за поправка на пневматици

dimenzije-koncna
Ви треба информација? Разговарајте со нас