GIULIA

НАЈСИЛНИТЕ ЧУВСТВА СЕ КОГА ЈА ВОЗИШ
Седнете зад воланот за најсовршено возачко доживување.

НАДВОРЕШНОСТ

УБАВИНА ВО ДВИЖЕЊЕ

Задни светла LED со уникатен потпис

Легендарна предна маска Alfa Romeo во V форма

Електрични надворешни ретровизори на преклопување со функција за откривање препреки во слепите агли

Giulia Veloce 19’’ Алуминиумски тркала

Прилагодливи предни Bi-Xenon светла за оптимална видливост

ВНАТРЕШНОСТ

ЕДИНСТВЕНИ ЕМОЦИИ ВО СЕКОЈ ДЕТАЉ

Безжичен полнач, за брзо полнење на твојот паметен телефон без употреба на кабли и со постојано поврзување.

Возачка кабина каде сѐ е во служба на возачот, суштината и убавината се преплетуваат и пружаат прекрасно чувство при секое возење.

Централна конзола: Корисни простори за предмети и премиум обработка

Спортски кожни седишта со грејач и електрична регулација во 6 насоки на нивоата на опременост Veloce и Ti, опционал за Sprint.

8.8’’ Multi-Touch екран со интерактивни widgets.

Фотографиите и податоците не се обврзувачки. Поради технички или комерцијални потреби, го задржуваме правото на измена во било кој момент без претходна најава. За конкретна понуда и детален опис на стандардна и на дополнителна опрема и на техничките карактеристики, ве молиме контактирајте го најблискиот овластен салон на Alfa Romeo.

Ви треба информација? Разговарајте со нас