НОВА GIULIETTA
ИТАЛИЈАНСКА ЕЛЕГАНЦИЈА

Во центарот на вниманието.
Никогаш претерано!


ЦЕНОВНИК

 Alfa Romeo Makedonija

НОВА GIULIETTA
ИТАЛИЈАНСКА ЕЛЕГАНЦИЈА

Во центарот на вниманието.
Никогаш претерано!


ЦЕНОВНИК

Giulietta

Вашата влезна врата во светот на Giulietta.
Суштествена. Уникатна.
Со првокласен квалитет и единствен дизајн.

 

ОТКРИЈТЕ arrow

Giuliettа Super

Детали, стил и содржина, ја дефинираат Alfa Romeo Giulietta Super.

 

ОТКРИЈТЕ arrow

Giulietta Sport

Нагласен спортски акцент кој ја издвојува Alfa Romeo Giulietta Sport.
Невозможно е да останете рамнодушни на нејзиното возење.
Исто толку колку што е тешко да не ја забележите.

ОТКРИЈТЕ arrow

ДИЗАЈН И УДОБНОСТ

Препознатлив италијански стил и беспрекорни перформанси за максимално задоволство во возењето со новата Giulietta.

ОТКРИЈТЕ arrow

ВНАТРЕШНОСТ

Внатрешна италијанска елеганција која одзема здив.

 

ОТКРИЈТЕ arrow

МОТОРИ

Моќ во срцето!
Новата Alfa Romeo Giulietta, низа на моќни мотори, создадени да ги задоволат сите стилови на возење дури и на најпребирливите.

ОТКРИЈТЕ arrow

ТЕХНОЛОГИЈА

Најсовремена технологија подготвена да ги задоволи сите ваши потреби и обезбеди максимално возачко искуство.

 

ОТКРИЈТЕ arrow