Giulietta - Дизајн и комфорт - Alfa Romeo Makedonija

Giulietta

 Alfa Romeo Makedonija

Giulietta

СОВРШЕНА ХАРМОНИЈА

Нејзината предница е збогатена со стилизирана решетка, еволуција во класичниот мотив на Alfa Romeo. Големите LED предни светла, кои се надополнети со светла за магла вградени во багажникот на совршено симетричен начин, го прават изгледот на Giulietta заслепувачки совршен и доминантен.

Нејзниниот профил се протега вдолж моќните странични “мускули” каде што се соединува со деловите од аеродинамичниот спојлер и со безгрешниот елан на задните LED светлечки кластери. Цврстина и еластичност од надворешната страна, супер светлечки амбиент од внатрешната. Со чистите линии и контролна табла која се протега хоризонтално, патничкиот дел на Giulietta е најнапредниот производ на италијанскиот стил.

Внатрешноста која е отпорна на звук, им овозможува на патниците додека седат одзади да се опуштат и уживаат на петте кожени седишта, кои се дури поудобни и обвиткани. Секој детал гласно го извикува и пренесува својот спортски и цврст карактер, од изборот и интегрирањето на ткаенините па сè до новите профили на контролната табла со координирани панели на вратите и воланот со три краци и централни алуминиумски инсерти, инспирирана од штитот на Alfa Romeo.

Контролните функции на таблата се дизајнирани во насока да овозможат целосна контрола на возилото, без грижи или одземање на вниманието, правејќи го возењето поинтензивно.