MiTo - Alfa Romeo Makedonija

Alfa Romeo Mito

 Alfa Romeo Makedonija

Alfa Romeo Mito

ДИЗАЈН

Прецизна дефиниција на мерки, со цел создавање на компактен динамичен облик.

ОТКРИЈТЕ arrow

МОТОРИ

Создадени се ултра high-tech мотори, со цел да го надополнат возилото со исклучителни динамични квалитети.

ОТКРИЈТЕ arrow

ТЕХНОЛОГИЈА

Од сопирање па се до пролизгување, MiTo ги нуди на располагање најсофистицираните електронски уреди за контрола на динамичкото однесување на возилото.

ОТКРИЈТЕ arrow