Stelvio

Повеќе од SUV, Alfa Romeo.

stdiz

НАДВОРЕШНОСТ

Повеќе од просечен SUV

Надвор од границите на својата категорија, Stelvio има силен Alfa Romeo идентитет и чувство на легендарно италијанско наследство. Потребен е само еден поглед да се препознае карактеристичниот преден триаголник, мускулестите странични линии и заден браник; сите избалансирани со идеално чувство на совршена пропорција и хармонични површини.

stv

ВНАТРЕШНОСТ

Генијална насоченост кон возачот

Внатрешноста на Stelvio претставува промена невидена во светот на спортските автомобили, со невидена висока, а сепак спортска, позиција за возење, замислен да доминира на патот. Внатрешноста е јасна и минималистичка: секој детал е замислен да го интензивира вашето искуство на воланот, каде што ништо не е излишно или пре-дизајнирано. Со Stelvio, Alfa Romeo ги менува парадигмите од категоријата на SUV, комбинирајќи просторност, ергономска удобност и исклучителен стил.

ОРИГИНАЛНОСТ

Емоцијата лежи во уникатните детали

Alfa Romeo ги избра само поскапоцените внатрешни елементи за Stelvio, ги здружи hi-tech елементите и супериорните квалитетни компоненти. Основниот дизајн на инструмент таблата е елегантно врамен со вистински материјали, како што се цврсто дрво или алуминиум. Спортскиот кожен волан е збогатен со копчето Start. Седиштата се од иновативни технички штофови и кожа Pieno Fiore.

1TOP Stelvio 00000000_template_full_width
Ви треба информација? Разговарајте со нас