STELVIO B-TECH

Лимитирана специјална серија за 53.300 евра.
Бескомпромисен стил и напредна технологија.


ПРЕГЛЕД НА ОПРЕМА

СПОЈ НА СТИЛ И ТЕХНОЛОГИЈА

Stelvio B-Tech комбинација на италијански стил, дизајн, технологија и перформанси.