STELVIO B-TECH

Бескомпромисен стил и напредна технологија.


ПРЕГЛЕД НА ОПРЕМА

Се одликува со својата технолошка опрема, агресивниот и елегантен стил, карактеризиран со сјајни црни детали кои го привлекуваат вниманието на прв поглед.

Сјајни обработки на „V“ предната маска.

Co посебниот дизајн Stelvio B-Tech добива уште поелегантна конотација, која се карактеризира со детали во темно-сјаен стил. Рамката на стаклата и рамката на ретровизорите на прв поглед привлекуваат внимание.

Темен заден браник и сјајни издувни цевки.

Tркала од лесна легура 19’’ спорт со пневматици 235/55 R19.

Stelvio B-Tech секогаш гарантира одлична видливост и безбедност, благодарение на 35W Bi-Xenon фаровите.

Квалитетни материјали и ергономични седишта, вредност на возењето до максимум. Седиштата на Stelvio B-Tech се на располагање во две опции на боја: црна и црна и чоколадо.

Копчето за палење на возилото е вградено во воланот.

Сè што е направено во Stelvio B-Tech е направено за да се стави возачот во центарот на настаните: дизајн, ергономија, простор и функционалност. Автоматската контрола на двозонскиот клима-уред е во стандардна опрема на Stelvio B-Tech.

Системот Keyless-Go е стандарден за сите верзии на Stelvio.

Ви треба информација? Разговарајте со нас