STELVIO B-TECH

Бескомпромисен стил и напредна технологија.


ПРЕГЛЕД НА ОПРЕМА

Мотор 2.2 Turbo Diesel 190 КС Q4 AT8
Работна зафатнина на моторот: 2143 см3
Максимална силина: 190 кс / 139 кw
Максимален вртежен момент: 450 Nm/1750 t/min
Потрошувачка:
Во град: 5.5 l/100km
Отворено: 4.3 l/100km
Комбинирана: 4.7 l/100Km
CO2: 124 g/km
Амбиентална класа: Euro 6d
Автоматски менувач: 8 + 1 брзини
Погон на четири тркала: Q4
Димензии Д/Ш/В во мм: 4686/1903/1648
Меѓуоскино растојание: 2818 мм
Забрзување 0-100Km/h: 7.6 sec
Максимална брзина: 210 Km/h
Емисија на CO2 (g/km): 149-160**

CO2 вредноста и потрошувачката се утврдени во согласност со новата постапка за тестирање WLTP наведени во Регулативата 2017/1347. CO2 и вредностите на потрошувачката се добиени според важечкото законодавство и се со цел да се овозможи споредба на податоците за возилата. Овие вредности на СО2 и потрошувачката не соодветствуаат на реалните вредности на СО2 и потрошувачката, кои зависат од повеќе фактори, како од стилот на возење, трасата, атмосферата и условите на патот, дополнителната опрама на возилата итн., Вредности на CO2 и потрошувачката се однесуваат на верзиите на возилата со највисоки и најниски вредности. Овие вредности може да се променат во зависност од конфигурацијата,на избраната опрема и пневматици

Ви треба информација? Разговарајте со нас