STELVIO

Возбудлив за возење, прилагодлив, пријатен. Сега со уште повеќе технолошки решенија.

КАРАКТЕРИСТИЧНИ ОДЛИКИ

∙Единствен италијански дизајн
∙Напредни системи за помош во возењето
∙Совршена распределба на тежината
∙Alfa Link потпирање-подобрена прецизност, максимален комфор

STELVIO BUSINESS

Седишта обложени со ткаенина; Управувач обложен со кожа; Пакет за ладни предели; Електрично отворање на врата од багажник; Автоматски двозонски клима уред; Електрично склопување на ретровизори; USB конектор во задниот дел на кабината; 7″ дисплеј во боја на инструмент табла; 8,8 ” радио со екран на допир во боја; Apple Car/Android Auto; DAB; USB конектор во предниот дел под командите за клима; Адаптивен темпомат; Hill Descent Control; Автоматски долги/кратки светла; Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор; Автономно кочење, во случај на опасност; Предупредување при несакана промена на лента на движење; Брисачи осетливи на интезитет на дожд; TMPS- мониторинг на притисок во пневматици; Сензор за светлина; Кит за поправка на пневматици; Задни паркинг сензори

STELVIO SPRINT

Q4 беџ темен; Sprint беџ; Мат темни издувни цевки; Темни делови во браник; Дополнително затементи стакла на задни врати и задно стакло; Црни шепи на кочници; Седишта обложени во комбинација кожа-techno leather; Спортски управувач, обложен со кожа; Перфорирана кожа околу менувач; Детали од алуминиум во кокпит; Педали за менувач, на управувач- алуминиум; Спортски педали – алуминиумски; Лајсна на влез на врата – светла; Пакет за ладни предели; Електрично отворање на врата од багажник; Автоматски двозонски клима уред; Електрично склопување на ретровизори; USB конектор во задниот дел на кабината; 7″ дисплеј во боја на инструмент табла; 8,8 ” радио со екран на допир во боја; Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 ” ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®); Мапа на Европа ;Apple Car/Android Auto; DAB; USB конектор во предниот дел под командите за клима; Адаптивен темпомат; Hill Descent Control; Автоматски долги/кратки светла; Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор; Автономно кочење во случај на опасност; Предупредување при несакана промена на лента на движење; Брисачи осетливи на интезитет на дожд; TMPS- мониторинг на притисок во пневматици; Сензор за светлина; Кит за поправка на пневматици; Задни паркинг сензори

STELVIO TI

Хром лајсни околу прозори; Дополнително затементи стакла на задни врати, и задно стакло; Седишта обложени со луксузна кожа; Techno Luxury- управувач, обложен со кожа; Детали од дрво во кокпит- Сив даб; Педали за менувач, на управувач- алуминиум; Спортски педали – алуминиумски; Кожа на горниот панел од вратите; Лајсна на влез, на врата – светла; Пакет за ладни предели; Електрично отворање на врата од багажник; Автоматски двозонски клима уред; Електрична регулација на возачко спортско седиште во 8 насоки; Електрично склопување на ретровизори; USB конектор во задниот дел на кабината; 7″ дисплеј во боја на инструмент табла; 8,8 ” радио со екран на допир во боја; Alfa ™ Connect 3D NAV 8,8 ” ( Radio, 3D Sat Nav, Mp3, Aux-In, Bluetooth®); Мапа на Европа; Apple Car/Android Auto; DAB; USB конектор во предниот дел под командите за клима; Адаптивен темпомат; Hill Descent Control; Автоматски долги/кратки светла; Самозатемнувачки, внатрешен ретровизор; Автономно кочење, во случај на опасност; Предупредување при несакана промена на лента на движење; Брисачи осетливи на интезитет на дожд; TMPS- мониторинг на притисок во пневматици; Сензор за светлина; Кит за поправка на пневматици; Задни паркинг сензори

stelvio-dimenzijer
Ви треба информација? Разговарајте со нас