STELVIO

НАЈСИЛНИТЕ ЧУВСТВА СЕ КОГА ГО ВОЗИШ
Перформанси, сестраност, удобност, технологија: Неспоредливо возачко доживување.

ОНА ПО ШТО СЕ ИЗДВОЈУВА

∙Единствен италијански дизајн
∙Напредни системи за помош во возењето
∙Совршена распределба на тежината
∙Alfa Link потпирање-подобрена прецизност, максимален комфор

1223
Ви треба информација? Разговарајте со нас