STELVIO

НАЈСИЛНИТЕ ЧУВСТВА СЕ КОГА ГО ВОЗИШ
Перформанси, сестраност, удобност, технологија: Неспоредливо возачко доживување.

НАДВОРЕШНОСТ

SUV СОЗДАДЕН ЗА ДА ГИ ВОЗБУДИ ВАШИТЕ СЕТИЛА

Форми кои привлекуваат внимание.

20’’ алуминиумски тркала со црвени шепи на кочниците.

Задни светла LED како уникатен потпис.

Bi-Xenon  прилагодливи предни светла за да обезбедат оптимална видливост

Единствен стил. За ново доживување направено со стил и моќ.

ВНАТРЕШНОСТ

СИТЕ ЕМОЦИИ НА ЕЛЕГАНЦИЈАТА

Спортски волан со грејач, обложен со кожа, мултифункционален и со алуминиумски рачки за менувач, на располагање кај нивото на опременост Sporty.

Спортски волан обложен со кожа, на располагање кај нивото на опременост Sprint и Veloce.

Централна конзола: изработена од високо-квалитетни материјали на располагање кај сите нивоа на опременост.

Функционалност и убавина, за да уживаш во чувствата при секое возење, удобно и безбедно.

Фотографиите и податоците не се обврзувачки. Поради технички или комерцијални потреби, го задржуваме правото на измена во било кој момент без претходна најава. За конкретна понуда и детален опис на стандардна и на дополнителна опрема и на техничките карактеристики, ве молиме контактирајте го најблискиот овластен салон на Alfa Romeo.

Ви треба информација? Разговарајте со нас