Alfa Romeo Logo

Модели

ALFA TEST DAYS ВО КАВАДАРЦИ


Посетителите на Alfa Test Days имаа можност да почуствуваат вистинска италијанска страст која ги обзема сите сетила.

Силни емоции, моќни перформанси и врвна технологија прикажани преку моделите на Alfa Romeo – уникатната Giulietta, неодоливата Giulia и нескротливиот Stelvio, кои беа на располагање за тест возење.

Настанот се одржа  во непосредна близина на Кавадарци, во пријатниот амбиент на Мотел ресторан Моклиште,  наменски оплемент во духот на Alfa Test Days, каде  вистинските вљубеници на Alfa Romeo по адреналинскиот наплив од тест возењето, уживаат во добро дружење и  сладострасните италијански специјалитети.

Погледнете дел од атмосферата.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

1
Ви треба информација? Разговарајте со нас