Alfa Romeo Logo

Модели

ALFA TEST DAYS ВО БИТОЛА


Измина уште една етапа од Alfa Test Days, која овој пат се одржа во нашиот изложбено – продажен салон во Битола.

Заинтересираните за тест возење, според однапред покажаниот интерес ги имаа на располагање моделите Giulietta, Giulia и Stelvio.

Ова беше интересна можност да се запознаат одблиску со посакуваниот модел, да ги почуствуваат перформансите и секако да разменат искуства по тест возењето во атмосфера различна од вообичаените работни денови.

Alfa Test Days продолжуваат , а возилата се и понатаму на располагање за тест возење во нашиот  Alfa Romeo центар во Скопје, со претходно закажување на соодветен термин.

ЗАКАЖИ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15

1
Ви треба информација? Разговарајте со нас