Alfa Romeo Logo

Модели

GIULIA И STELVIO Q4 AWD. EMOЦИЈАТА И ПЕРФОРМАНСАТА ТАНЦУВААТ НА МРАЗ.


Без специјални ефекти за Stelvio и Giulia на последното видео за Alfa Romeo, насловено “Wicked game”.

 

Co спектакуларна демонстрација на нивните способности на замрзнатата писта, Giulia и Stelvio

Изведуваат танц во кој се вртат во елегантна кореографија по нотите на познатата песна која го носи истиот наслов како и филмот.

 

Благодарение на системот Q4 со кој се опремени и двата модели, возењето и во екстремни услови како на пример на замрзната плоча, се изведува со максимална прецизност идржење, истовремено гарантирајќи го сето моќно задоволство во возењето на Alfa Romeo.

 

Системот Q4 Alfa Romeo со кој располагаат моделите Giulia и Stelvio всушност, ги обезбедува сите предности на задниот погон и доколку условите за возење го бараат тоа, во состојба е да префрли до 50% од движечката сила напред за да го подобри погонот.

 

Останува сликата да раскажува за тоа.

Погледни го видеото за Giulia и Stelvio во совршена хармонија на мраз.

 

alfa-giulia-stelvio-ghiaccio-wicked-game-7
Ви треба информација? Разговарајте со нас