Alfa Romeo Logo

Модели

Alfa Romeo Тonale Edizione Speciale Hybrid

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Alfa Romeo Тonale Edizione Speciale Hybrid
Воодушевувачки прв впечаток.

Аlfa Romeo Tonale Edizione Speciale Hybrid се карактеризира со врвно ниво на опременост и сензуален и напреден дизајн, за да ги задоволи оние купувачи кои први ќе одлучат да го купат првиот компактен SUV од Аlfa Romeo.

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредит за физички лица преку ПроКредит Банка:
∙ 0% учество
∙ 3,75% променлива каматна стапка (3,5пп + 6 месечен ЕУРИБОР, но не пониско од 3,75%)

Промотивен попуст во висина од 10% кај сите модели од цените во ценовникот.

Биди прв пред сите, вози Tonale Edizione Speciale Hybrid.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА TONALE

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЦЕНОВНИК

*Сликите се само за илустративни и индикативни цели. Tonale Edizione Speciale Hybrid со 130 КС е достапен за нарачки во салоните на Alfa Romeo. Потрошувачка на гориво Tonale 130 КС Hybrid (l / 100 km): ): 6,2– 6,5; Емисија на CO2 (g / km): 140-127. Вредностите се одобрени врз основа на комбинираниот циклус на WLTP, ажурирани на 17.03.2022 година и наменети за споредбени цели. Вредностите на потрошувачката на гориво и емисијата на CO2 ги мери производителот на тестови за претходно одобрување, според процедурата WLTP (Регулатива на ЕУ 2018/1832), и може да подлежат на модификации во зависност од конечната хомологација.

Ви треба информација? Разговарајте со нас