Alfa Romeo Logo

Модели

Нова Alfa Romeo Giulia за 34.700 €

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Нова Alfa Romeo Giulia Business за 34.700 €

Нови содржини. Зачудувачко задоволство во возењето.

Мотор 2.2 JTDM 160 hp AT RWD, автоматски менувач со 8 брзини, пакет за ладни предели, предни светла Bi-Xenon 25 W,TMPS, автоматски двозонски клима уред, управувач обложен со кожа, седишта обложени со ткаенина, задни паркинг сензори, 7″ дисплеј во боја на инструмент табла, 8,8 ” радио со екран на допир во боја, Apple Car/Android Auto, задни паркинг сензори, систем за предупредување за промена на лента, адаптивен темпомат…

Промотивен попуст кај сите модели од цената во ценовникот во висина од 13%.

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТO

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

* Репрезентативен пример: ALFA ROMEO GIULIA 2.2 JTDM 160 hp AT RWD Business по цена од 34.700 евра ( 2.144.460 ден ) со вклучен промотивен попуст во висина од 13%. Емисија на CO2:126-127 g/km. Комбинирана потрошувачка:4.7-4.8 L/100 km. Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Alfa Romeo во Македонија.

Ви треба информација? Разговарајте со нас