НОВА ALFA ROMEO GIULIETTA

AR _Giulietta_839x752-min

Нова Alfa Romeo GIULIETTA веќе за 14.950

 Фасцинира на секоја улица со својата префинета елеганција и спортска душа.

 Време е да го откриете патот од една друга перспектива, со Giulietta.

 Сега со попуст од 12% кај сите модели.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТO

Alfa Romeo Giulietta со ниво на опременост Giulietta 1.4 TB 120 КС EURO 6 MT 6, VDC со Hill Holder (ABS+ASR+Brake assistant), Q2, радио со 5” екран на допир со Bluetooth и USB, патен компјутер, клима уред, управувач обложен со кожа, рачки на вратите во сатен финиш, предни светла за магла, спојлер на петта врата и многу повеќе.

* Репрезентативен пример: ALFA ROMEO GIULIETTA со ниво на опременост GIULIETTA 1.4 TB 120 KS EURO 6 MT 6r, по цена од 14.950 евра ( 923.910 ден ) со вклучен 12% промотивен попуст. Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Alfa Romeo во Македонија.