Alfa Romeo Logo

Модели

ALFA ROMEO STELVIO

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Alfa Romeo Stelvio
SUV дизајниран да ги разбуди твоите сетила.

Alfa Romeo Stelvio достапни верзии на лагер:
Sprint 2.2 JTDm 190 КС ATX8
Veloce 2.0 TB 280 Ks Q4 ATX8

Oна по што се издвојува:
∙Единствен стил
∙Форми кои привлекуваат внимание
∙Функционалност и убавина
∙Напредни системи за помош во возењето
∙Совршена распределба на тежината
∙Alfa Link потпирање-подобрена прецизност, максимален комфор

Одбери го твојот нов Alfa Romeo Stelvio автомобил од возилата достапни за испорака веднаш.

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА STELVIO

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ФИНАНСИРАЊЕ

*Понудата се однесува за Alfa Romeo Stelvio возила на лагер, достапни за испорака веднаш. Комбинирана потрошувачка кај овие верзии 5,6 l/100 km; емисија на издувни гасови кај оваа верзија 124 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.
Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Alfa Romeo.

Ви треба информација? Разговарајте со нас