Alfa Romeo Logo

Модели

Alfa Romeo Stelvio & Giulia

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Alfa Romeo Stelvio & Giulia
Ги посакуваш силно? Кредит или лизинг- Одлучи ти!

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing:
– Со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– Без одложено плаќање на првата рата:
    минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–Лизинг на 3 годишни рати

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Ви треба информација? Разговарајте со нас