Alfa Romeo Logo

Модели

ALFA ROMEO STELVIO Q4 AWD

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Alfa Romeo STELVIO Q4 SUPER за 43.300 евра.

Возењето доби нова перспектива – Непобедлива емоција, бескомпромисен и моќен.

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–  без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВОЗИЛОТO

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

* Репрезентативен пример: ALFA ROMEO STELVIO 2.2 JTDM 190KC ATX Q4 Super, по цена од 43.300 евра (2.675.940 ден) со вклучен промотивен попуст. Прикажаниот изглед на автомобилот е симболичен и не се однесува на оваа промоција. За повеќе информации врска понудата контактирајте ја овластената продажна мрежа на Alfa Romeo во Македонија.