GIULIA ЌЕ БИДЕ ТВОЈА - Alfa Romeo Makedonija

GIULIA ЌЕ БИДЕ ТВОЈА

Untitled-444

СЕГА СО ЗАШТЕДА И ДО 20%

Ограничена понуда од Alfa Romeo за возила веднаш достапни на лагер

18” Тркала од лесна легура со Run Flat пневматици
Седишта обложени со ткаенина и кожа
Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
LED предни и задни светла
Bi Xenon предни светла со AFS
Спортски управувач и спортски педали во алуминиум
Задна паркинг камера
Предни и задни паркинг сензори
Alfa ™ Connect 8.4 NAV “ Radio, mp3, Bluetooth ®, 8 звучници
Автоматски двозонски клима уред

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈ ЈА GIULIA

Прикажаниот изглед на возилото е симболичен.