Alfa Romeo Logo

Модели

ALFA ROMEO GIULIA

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Вистинска убавина во движење: Alfa Romeo Giulia . Единствена. Како и искуството во возењето и емоциите што успева да ги разбуди.

Единствен италијански дизајн
Напредни системи за помош во возењето
50/50 распределба на тежината- совршена рамнотежа, за бескомпромисна динамика во возењето
Alfa Link потпирање-подобрена прецизност, максимален комфор

Откриј ја понудата на возила на залиха со испорака веднаш.

ВОЗИЛА НА ЗАЛИХА

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

*Понудата се однесува за Alfa Romeo Giulia возила на лагер, достапни за испорака веднаш. Комбинирана потрошувачка кај овие верзии 4.7-7,0 l/100 km; емисија на издувни гасови кај овие верзии 126-163 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.
Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Alfa Romeo.

Ви треба информација? Разговарајте со нас