GIULIETTA ЌЕ БИДЕ ТВОЈА - Alfa Romeo Makedonija

GIULIETTA ЌЕ БИДЕ ТВОЈА

Untitled-555

СЕГА СО ЗАШТЕДА И ДО 20%

Ограничена понуда од Alfa Romeo за возила веднаш достапни на лагер.

Автоматски двозонски клима уред со AQS сензор
VDC со Hill Holder (MSR+ASR+Brake assistant)
DNA селектор
Радио MP3 Uconect 5 ‘ touchscreen
Blue&Me
Команди на волан
Патен компјутер
Хром кит
Бандажи од лесна легура 17”
Спојлер на задна врата

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗАПОЗНАЈ ЈА GIULIETTA

Прикажаниот изглед на возилото е симболичен.