Alfa Romeo Logo

Модели

КРЕДИТ ИЛИ ЛИЗИНГ – ОДЛУЧИ ТИ!

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Alfa Romeo Stelvio & GiuliaГи посакуваш силно?

Нудиме различни можности за финансирање:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:

– Камата – 4,50%
– Учество – 20% (бруто)
– Рок – 84 мес (мах)
– Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

– 0% учество
– 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
– 5,25% променлива каматна стапка без залог
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА GIULIA

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА STELVIO

Ви треба информација? Разговарајте со нас