ПАКЕТ ПРОМЕНА НА МАСЛО ОД 2200 ДЕН. - Alfa Romeo Makedonija

ПАКЕТ ПРОМЕНА НА МАСЛО ОД 2200 ДЕН.

839x759 - slika maslo_filer za promocii

Филтер за масло и масло Shell Helix
Работната рака е вклучена во цената.

1 година гаранција на вградените оригинални резервни делови и работната рака.
25% попуст на сите други филтри и бесплатна монтажа.

Акцијата е валидна само во сервисите на Аутомобиле СК, за сопственици на возила – физички лица.
За детални цени на сите модели, ве молиме контактирајте нè.

 
Контактирајте нè  

Локатор на сервис

<?php echo $img[title]; ?>