Alfa Romeo Logo

Модели

ROSSO DAYS: ВРЕМЕ Е ЗА ALFA ROMEO TONALE HYBRID

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Ограничена понуда, бескрајна страст.

Вози Tonale Edizione Speciale Hybrid, почеток на нова ера на Alfa Romeo:
Најнапредна технологија
Ексклузивни детали и највиско ниво на опременост
Врвна електрификација со хибриден мотор 130 КС 48 V

ROSSO DAYS: понуда само за возилата на залиха
Заштеди до 10%
Добиј гратис зимски гуми

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

*Понудата се однесува за Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale Hybrid возила на лагер, достапни за испорака веднаш. Комбинирана потрошувачка кај овие верзии 5,70-6,23 l/100 km; емисија на издувни гасови кај овие верзии 130-145 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.
Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Alfa Romeo.

Ви треба информација? Разговарајте со нас