СЕРВИСНА АКЦИЈА! - Alfa Romeo Makedonija

AR servisna_839x752

СЕРВИСНА АКЦИЈА!

 

За безгрижен старт купете нов оригинален акумулатор Magneti Marelli и искористете ја можноста за бесплатна промена. *


Контактирајте нè  

Локатор на сервис

<?php echo $img[title]; ?>

*Акцијата важи само во овластената сервисна мрежа на Alfa Romeo во Македонија.