Alfa Romeo Logo

Модели

СЕРВИСНА ЗИМСКА ПОНУДА

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Со секој редовен сервис кој опфаќа и промена на масло SHELL добивате подарок авто козметика.

Понудата важи до 31.01.2020 година.

*Назначените поволности важат само во сервисите на Аутомобиле СК во Скопје и Битола.