Alfa Romeo Logo

Модели

ALFA ROMEO STELVIO

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

Доживеј неспоредливо возачко искуство зад воланот на Alfa Romeo Stelvio.

SUV со препознатлив италијански дизајн, најсовремени технолошки решенија и бескомпромисна возна динамика

Откриј ја понудата на возилата на залиха со испорака веднаш

ВОЗИЛА НА ЗАЛИХА

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

*Понудата се однесува за Alfa Romeo Stelvio возила на лагер, достапни за испорака веднаш. Комбинирана потрошувачка кај овие верзии 5,6 l/100 km; емисија на издувни гасови кај овие верзии 124 г/км. Вредностите за потрошувачката на гориво и CO2 се прикажани според нормативот ЕУ 201//1152-1153 и е за споредба и може да не ги одразуваат вредностите при секојдневно возење.
Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка, за детални информации и понуда контактирајте го најблиското продажно место на Alfa Romeo.

Ви треба информација? Разговарајте со нас