GIULIA

НАЈСИЛНИТЕ ЧУВСТВА СЕ КОГА ЈА ВОЗИШ
Седнете зад воланот за најсовршено возачко доживување.

ОНА ШТО ЈА ПРАВИ ЕДИНСТВЕНА

∙Единствен италијански дизајн
∙Напредни системи за помош во возењето
∙50/50 распределба на тежината- совршена рамнотежа, за бескомпромисна диманика во возењето
∙Alfa Link потпирање-подобрена прецизност, максимален комфор

НАДВОРЕШНОСТ

УБАВИНА ВО ДВИЖЕЊЕ

dimenzije-koncna
Ви треба информација? Разговарајте со нас