MYAUTO

Аутомобиле СК ви го претставува клубот на сопственици на Alfa Romeo автомобили MyAUTO. Зачленете се во MyAUTO и заштедете до 25% на оригиналните резервни делови и на сервисните услуги.  Како член/ка на ексклузивниот клуб MyAUTO во текот на годината ќе добиете попусти, промоции и многу повеќе!

 

Искористете ја и можноста редовно да бидете информирани за сите новости од светот на Alfa Romeo автомобилите.

 

Како да се зачлените? Едноставно. Со пополнување на формуларот или со пополнување на формулар во некој од овластените сервиси на Alfa Romeo. Не двоумете се. Членството е бесплатно а носи многу бенефиции.