ALFA ROMEO TRIBE DAYS 2024. ПРЕПУШТИ СЕ НА СТРАСТА, УШТЕ ЕДНАШ!

Најчеканиот настан во годината е подготвен за враќање во голем стил. Автентична прослава на спортскиот карактер и идеално одавање почест на страста на нашите Алфисти, третото издание на Alfa Romeo Tribe Days ќе се одржи на 5 и 6 октомври 2024 година. Место на настанот: иконската патека во Муџело. Подготви се да споделиш мигови на чист адреналин со страстните обожаватели од целиот свет.

Запиши се, oстани во контакт со нас и биди информиран за сите иницијативи на Alfa Romeo https://www.alfaromeo.mk/newsletter