Alfa Romeo Logo

Модели

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

Оставете ги вашите податоци во формата подолу и започнете го патувањето во светот на Alfa Romeo.


Јавете ни се

Телефонски да нè контактирате, побарајте нè на следниве броеви:

Дирекција: 02/3093-100

Продажба: 02/3093-124

Сервис: 02/3093-129/075 278- 436

Резервни делови: 02/3093-125

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Продажни салони:  пон-пет 08:30 – 18:00   саб: 09.00-14.00
Сервиси:                     пон-пет 08:30 – 16:30    саб: 09.00-14.00
Дирекција:                 пон-пет 08:30 – 16:30    саб: 09.00-14.00

 

 

 

 

 

Контактирајте нè

Контактирајте нè со цел да добиете ексклузивни детали однапред.

(*)= Задолжителни полиња

Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

E-Mail
Телефон
Пошта
SMS

Правни забелешки
Ги прочитав правните забелешки и прифаќам моите лични податоци да бидат обработувани од страна на Аутомобиле СК за потреби на маркетинг и промоција на производи, понуди и услуги.*

Type the above number:
Ви треба информација? Разговарајте со нас