Alfa Romeo Makedonija

“Passione Alfa Romeo”
Alfa Romeo ентузијастите од цела Европа се сретнаа да уживаат во возбудливата мешавина на минатото и иднината во Швајцарија.

ALFA TEST DAYS ВО КАВАДАРЦИ

Посетителите на Alfa Test Days имаа можност да почуствуваат вистинска италијанска страст која ги обзема сите сетила.

Дознајте Повеќе arrow

Најново од Alfa Romeo