ПРОМОЦИИ

Разгорете ја страста со Alfa Romeo. Откријте ги најновите промоции и вести.

ALFA ROMEO TONALE DIESEL
ОД 207 € МЕСЕЧНО

Искористи 50% помали рати во првите 6 месеци

ALFA ROMEO STELVIO
ОД 358 € МЕСЕЧНО

Искористи 50% помали рати во првите 6 месеци

ALFA ROMEO GIULIA
ОД 279 € МЕСЕЧНО

Искористи 50% помали рати во првите 6 месеци