СОВРШЕН СПОЈ

Избери ја твојата нова Alfa Romeo во ритамот на твоето срце

ALFA ROMEO TONALE

Почеток на новата ера на Alfa Romeo

НОВА СЕРИЈА ALFA ROMEO
TRIBUTO ITALIANO

Прослава на Италија во секој детаљ

ALFA ROMEO STELVIO

Безвременска убавина за безвременски емоции.​

ALFA ROMEO GIULIA

Безвременска убавина во служба на твоите емоции

ALFA ROMEO 33 STRADALE

Il coraggio di sognare

ALFA ROMEO​ STELVIO COMPETIZIONE

Смелиот стил на една безвременска емоција​

TONALE DIESEL

ОД 207 € МЕСЕЧНО

Промотивен финансиски лизинг

- 50% помали рати во првите 6 месеци
- 50% попуст на трошоците за обработка
- 50%попуст на каско за првата година

Само за возилата на залиха

STELVIO

ОД 283 € МЕСЕЧНО

Промотивен финансиски лизинг

- 50% помали рати во првите 6 месеци
- 50% попуст на трошоците за обработка
- 50% попуст на каско за првата година

Само за возилата на залиха

ВО БАЛОКО ОЖИВУВА ALFA ROMEO MILANO, ЌЕ ДЕБИТИРА НА 10 АПРИЛ.

Меѓу ѕидовите на домот, во историскиот центар за тестирање на Alfa Romeo во Балоко, италијанската екипа инженери на Alfa Romeo, ги интензивира последните фази на развојот на Alfa Romeo Milano.

ЌЕ БИДЕ ALFA ROMEO MILANO. ИСТОРИЈАТА ВО ИМЕТО.

Се вика Alfa Romeo го избра името со силна историска вредност за првиот Sport Urban Vehicle на марката, верен на нејзината спортска ДНК, којшто ќе биде на располагање и во 100% електрична верзија.

ALFA ROMEO TRIBE DAYS 2024. ПРЕПУШТИ СЕ НА СТРАСТА, УШТЕ ЕДНАШ!

Најчеканиот настан во годината е подготвен за враќање во голем стил.

СО ДВЕ НОВИ ЛОГОА “MADE IN CENTRO STILE”, АЛФА РОМЕО ЈА ПРОСЛАВУВА 70-ГОДИШНИНАТА НА GIULIETTA И 50-ГОДИШНАТА НА ALFETTA GT

фа Ромео ја отвора 2024 со прослава на два многу значајни родендена. Оваа година се навршуваат 70 години од појавувањето на Giulietta Sprint, за прв пат претставена во 1954 година, и 50 години од појавувањето на Alfetta GT во 1974, два омилени модела кои постигнаа голем комерцијален успех и раскажуваат, секој на свој начин, низ времињата за паметење, извонредни мигови од италијанската автомобилска историја.