ЛИЗИНГ

Понуда за финансиски лизинг во соработка со Стопанска Лизинг 

 

ALFA ROMEO TONALE DIESEL од 205 € месечно

 

ALFA ROMEO STELVIO од 358 € месечно

 

ALFA ROMEO GIULIA од 279 € месечно

 

Ексклузивни услови:
- 50% помали рати во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
- 50% попуст на трошоците за обработка
- 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

 

Флексибилен производ:
Минималното учество 20%
Максимален рок на отплата до 84 месеци
Каматна стапка 6,5%

 

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер.

    

Побарај понуда

Доколку избра возило од гамата на Alfa Romeo пополни го формуларот за да добиеш конкретна понуда.

Возила на лагер

Откриј ги сите понуди за моментално достапните нови возила на лагер.