ФИНАНСИРАЊЕ

Нудиме различни финансиски решенија кои ќе ти помогнат да ја возиш твојата нова Alfa Romeo.

Автомобилски кредити

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица.

Лизинг

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица.

Тест возење

Закажи пробно возење и имај единствено Alfa Romeo доживување.

Возила на лагер

Откриј ги сите понуди за моментално достапните нови возила на лагер.

Побарај понуда

Доколку избра возило од гамата на Alfa Romeo пополни го формуларот за да добиеш конкретна понуда.