СПЕЦИЈАЛНИ СЕРИИ

Совршен начин да се чувствуваш навистина уникатно

ALFA ROMEO 33 STRADALE

Суперавтомобил дизајниран да ја претвори страста во тркачки перформанси. Врската помеѓу минатото и иднината на марката. Alfa Romeo 33 Stradale е приказна за еден сон: ремек-дело родено да биде единствено.

    

TRIBUTO ITALIANO

Секој детал од Alfa Romeo Tributo Italiano ја одразува суштината на италијанската култура на Марката во комбинација со перформансите и стилот верни на духот на Alfa Romeo. Тaa го претставува местото од кое доаѓаме, срцето на Италија.

    

STELVIO COMPETIZIONE​

Безвременски дизајн и рафинирана технологија. Stelvio Competizione ја претставува целата автентичност на Alfa Romeo, во секој детаљ.

Чувствувајте се посебни, бидете дел од Alfa Romeo Tribe.​