ALFA ROMEO GIULIA
ОД 279 € МЕСЕЧНО

Промотивен финансиски лизинг во соработка со Стопанска лизинг:
- 50% помали рати во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
- 50% попуст на трошоците за обработка
- 50% попуст на каско за првата година

    

ИНФОРМАТИВНА ПРЕСМЕТКА
Промотивната финансиска понуда во соработка со Стопанска лизинг е флексибилен производ:
Минималното учество 20%
Максимален рок на отплата до 84 месеци
Каматна стапка 6,5%
Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер 

 

* Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува на финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ - Скопје со 30% учество, период на договорот 84 месеци, варијабилна каматната стапка 6.5%. Месечната рата во првите 6 месеци изнесува 17227 денари, преостанатите месечни рати изнесуваат 34655денари. Предмет на лизинг Alfa Romeo Giulia 2.0 TB Sprint 200KS ATX8 со цена 3170340 денари со вклучен попуст.  Промотивните услови на финансиската понуда  се ограничени само за возилата на залиха. Комбиниран циклус: потрошувачка 7 L /100 km, емисија на издувни гасови 163 g/km согласно WLTP. Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка. Финансискиот производ е флексибилен. За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го нашето најблиското продажно место. Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.