ALFA ROMEO STELVIO
ОД 283 € МЕСЕЧНО

Промотивен финансиски лизинг во соработка со Стопанска лизинг:
- 50% помали рати во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
- 50% попуст на трошоците за обработка
- 50% попуст на каско за првата година

    

ИНФОРМАТИВНА ПРЕСМЕТКА

Промотивната финансиска понуда во соработка со Стопанска лизинг е флексибилен производ:
Минималното учество 20%
Максимален рок на отплата до 84 месеци
Каматна стапка 6,5%
Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

 

* Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува на финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ - Скопје со 30% учество, период на договорот 84 месеци, варијабилна каматната стапка 6.5%. Месечната рата во првите 6 месеци изнесува 17462 денари, преостанатите месечни рати изнесуваат 35128 денари. Предмет на лизинг Alfa Romeo Stelvio 2,2 JTD 210 Sprint AT AWD со цена 3213600 денари со вклучен попуст, на залиха, достапен за испорака веднаш. Промотивните услови на финансиската понуда важат до 29.2.2024 и се ограничени само за возилата на залиха. Комбиниран циклус: потрошувачка 5,9-6,5 L /100 km, емисија на издувни гасови 124 g/km согласно WLTP. Фотографијата на автомобилот не е обврзувачка. Финансискиот производ е флексибилен. За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го нашето најблиското продажно место. Го задржуваме правото за промена на цените без претходна најава. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер. ​​